lördag 30 januari 2010

Medelhavet

Jag hittar i min bildbank en dagsutflykt längs havskusten med underbara bilder. Varsågod och njut ni också, det här är bilder man kan se på mer än en gång.


 
 
 
 
Posted by Picasa

7 kommentarer:

Inger sa...

Ååh, där skulle jag också vilja åka irl, som man säger nuförtiden.

Bloggblad sa...

Lite skillnad mot vad vi ser här när vi tittar ut lite varstans i riket. Snö. I dag tog jag bara en kort promenad, men såg att snön täckte de flesta häckar och staket - fattar inte att små häckar håller... Men vackert är det.

Suzesan sa...

SUpeRvackra bilder. WOW... även de längre ner och sen skrev jag kommentar om dina bekännelser*fniss*

Min havsbilder på bloggen idag SER lite annorlunda ut haha. Ba' liiiite. Haha. Jag höll väl på att frysa ihjäl för att ta dem. Nästan.

Kram
/Susanne

Love, literature and gardening sa...

Så blått, så blått - helt annorlunda än våra svenska färger så här års!

Att liksom "luften" har en färg som man kan förknippa med geografi och/eller årstid!

Monet sa...

Inger: det blir ju IRL ganska snart eller hur?

Bloggblad: jo, det är skillnad. Och eftersom det är nytt för oss så saknar jag inte snö alls utan njuter av grönt gräs, vårblommor, blå himmel och sol. Kallt är det, runt 10 grader plus men skönt ändå!!

Suzesan: jag kollade på dina havsbilder. De var jättefina, hav är alltid underbart. Men jag s e r att det var kallt. Brrrr.

Love and Literature: ja, jag håller med dig. Det är ju samma i Sverige. Himlen visar ju jättetydligt både årstid och väderlek, både den som är den som ska komma. Men härnere är både hav och himmel verkligen BLÅ!!

Leena sa...

Vilka härliga bilder.
Älskar Medelhavet, åker till dessa trakter men tyvärr kanske i helt fel tid, augusti/september.

Monet sa...

Leena: Ja, det är jättevackert. Alltid! Men augusti/september är det alldeles för varmt här för vår smak. Men du kanske klarar hettan? Annars är våren fantastisk, redan nu!!