tisdag 11 augusti 2009

Dessi får besök


Lilla B kommer med sin mamma och pappa och hälsar på oss. Lilla B är två och ett halvt år, glad och go och trygg. Hans mamma är från USA fast hon bott länge i Sverige så Lilla B gör "high five", säger Yeah och Okay och blandar det med "kopter" och "takor" för helikopter och traktor.

Här i skärgården finns det spännande saker att upptäcka. Kottar och pinnar och havet och så förstås Dessi. Som tycker att den här sortens småpojkar är väldigt roliga att leka med.

Att hon sen får bevaka sina egna gosedjur som Lilla B också tycker är intressanta är ju en annan sak.

På kvällen går Lilla B:s mamma och pappa på blueskonsert på ön och jag är barn- och hundvakt åt den lille pysen som snällt somnar efter en stund.

Nästa morgon är vädret vidunderligt och han får bada i havet och soltorka på bryggan med sin mamma och pappa.

Posted by Picasa

3 kommentarer:

Staffan H sa...

Du hinner få ut en hel del gott och fint av din Sverigevistelse och får tillfälle att njuta av naturen och livet här under sensommaren. Det är bra. Snygga bilder från skärgården får du också till. Bra det med! :-)

Monet sa...

Tack Staffan för dina vänliga ord. Jo, det är sant att vi försöker njuta av vår Sverigevistelse även om det ibland sker till priset av lätt stress.

Det är så många man vill träffa och mycket man vill göra.

Skärgårdsbilder har jag tagit i femton år under vårt permanentboende på ön Yxlan. Så det sitter som klistrat på näthinnan och även om det är samma sorts vyer får jag aldrig nog!

Anonym sa...

Fantastiska bilder och väldigt fint skrivet! Vi ser mycket fram emot att träffa er snart igen.
Lille B:s pappa