torsdag 30 juli 2009

Skärgårdsmorgon


Så här såg det ut klockan halv sju i morse. Helt vindstilla, spegelblankt hav.

Det sydfranska bylivet är för en period förflyttat till ö i Stockholms skärgård.

Det är bara att klicka på bilderna och njuta

Posted by Picasa

4 kommentarer:

Syster T sa...

Den nedersta bilden är ju bara helt underbar!
Du får ingen inspiration att börja måla?

Monet sa...

Jodå, käraste Syster T. Här kommer inspirationen smygande. Det blir duk och färginköp i Norrtälje framöver. När turisterna som just nu invaderat den lilla staden börjat jobba igen!

Till alla mina bloggläsare vill jag säga: vi befinner oss i det vackra skärgårdsparadiset. Allt är perfekt. Men internetuppkopplingen är segare än tuggummi.

Det tar eviga tider, om det ens går, att lägga ut bilder. Att svara på kommentarer tar timmar.

Jag försöker därför prioritera att visa hur fint vi har det och gläds förstås åt alla er som orkar lämna en kommentar trots att det kanske inte går att lämna svar.

I morgon väntar barnbarnsdop i vacker fransk dopklänning och i medeltidskyrka där barnets mamma själv är döpt. Det kommer förhoppningsvis bilder på det också.

Och till Annika B vill jag säga: jag tror du har min mailadress sedan tidigare? Jag har försökt nå dig via din hemsida men det funkar inte. Har du någon "officiell" mailadress där jag når dig?

Elisabet. sa...

Ja, en sak begriper jag inte: HUR i hela fridens dagar kan man lämna något så gudomligt vackert och flytta till ett annat land ...? Nä. Det övergår mitt förstånd.

ab sa...

Hej, där är du! Jag gick tillbaka till Elvisbloggen och letade efter svar.

Har du försökt info@annikabryn.com?

Jag har ett minne som en kråka, så jag minns inte om jag har din adress förrän jag faktiskt ser den och tänker aha! Såååå var det ju!

Ger du din riktiga mailadress när du kommenterar? Om inte hemsidemailen funkar är det ju lättast att lämna en kommentar hos mig (mailadressen syns inte utåt) så tar jag kontakt!