torsdag 12 mars 2009

Efterrättskrångel


Bloggerkrångel med bilderna gör att gårdagens efterrrätter kommer i repris: J:s Amelie-crème brulée och mannens crème caramel.

Båda är lika nöjda med sitt val! Själv äter jag ost som vanligt. Allt utom chèvre, (uttalas sjävvr men som många svenskar kallar sjävvrée), get- och eller fårosten med sin speciella smak.

Det går inte att fördra den, jag försöker gång på gång men det är som förgjort!
Posted by Picasa

6 kommentarer:

Anonym sa...

Detta är en sybaritisk blogg! :)

Monet sa...

ab: sorry!! :-)

Anonym sa...

Jag har kommit på ett knep!! Jag läser aldrig din blogg på fastande mage, för då kanske jag klarar mig utan att dregla ner hela tagentbordet ;-)...
Kram
Helen

Christina sa...

Jag har samma smak som din man, jag föredrar också crème caramel :)
Mums!

Anonym sa...

Monet, sybaritisk är en komplimang! Det är upplyftande att se er njuta så av livet! :)

Monet sa...

ab: jo, jag förstod nästan att det var menat som en komplimang. Men jag ser ju att det är bra mycket mat, blom- och naturbilder och flera "dreglar" ju över tangentbordet, så man undrar om det blir lite för mycket ibland.

Men det ÄR ett bra liv härnere. Man äter bra, klimatet är fantastiskt, naturen otroligt vacker. Och livet är långsammare, människorna glada och vänliga. Klart man mår bra då! Fast vi har ju också våra dagar, det blåser, regnar, stormar och hunden kissar inne. Tvätt, disk och dammsugning slipper vi inte heller. Men överlag så är det fantastiskt att bo så här!

Helen: se ovan. Bra kanske att läsa matinläggen när du är mätt:-)

Christina: du skulle ha smakat just den här crème bruléen, den var faktiskt himmelsk. Och då är inte jag någon efterrättsperson!