fredag 6 mars 2009

Dessi-bus 2
























Dessi busar med mattens papperskorg och snor åt sig en pappersserviett (se föregående inlägg).

Här blir hon tagen på bar gärning av hussen som inte tycker det är någon bra idé alls att göra snöflingor av bytet.

Servietten läggs tillbaka i papperskorgen vilket förstås uppmärksammas.

Det görs ytterligare ett smygförsök att norpa tillbaka den men den här gången är matten bestämd och säger ett kraftigt nej.

Suck, det är bara att ge upp. Men det kan ju gärna demonstreras lite där på hallmattan. Det syns mycket tydligt hur tråkigt det där var:-)


Posted by Picasa

5 kommentarer:

Anonym sa...

Hon är så söt när hon tittar upp på husse, vars händer är nästan lika stora som hon!

Det är klart hon inte får rota med papperskorgarna. Men kan hon inte få en egen liten papperskorg på särskild plats? Måste ju vara jättespännande.

Mildamakter sa...

Vilken talande blick sötnosen har...*ler*

Monet sa...

ab: nja, egen papperskorg vet vi inte om det är så bra idé. Hon har två leksakskorgar, en för över- och en för undervåning. Det rafsas och krafsas och bökas i dom mest hela dagarna. Leksakerna ligger överallt och är konstanta snubbelrisker, inte minst i trappan.

Hon har dessutom också en sovkorg på varje plan där det också "bäddas" och trampas runt. Igår fick hon en bebis-ko som ny leksak. Och började, till min fasa, bete sig som Poppan med Vappen. Fyra månader gammal?? Det gick snart över tack och lov.

Och Mildamakter: jo hennes hundspråk är övertydligt!! Särskilt när man ibland ser det vita i de annars pepparsvarta ögonen.

Anonym sa...

Ja, men då behöver hon ju ingen egen papperskorg.

Christina sa...

Sötnos!