söndag 1 februari 2009

Fransk handelsträdgård 2


Ja, bara att njuta av färgprakten!

Posted by Picasa

8 kommentarer:

Anonym sa...

Monet! Jag har ju också Blogger. Jag får in fem bilder på ett bräde. Men man kan lägga in dom och sen hämta fem till... och fem till... och fem till...

Elisabet. sa...

Underbara bilder av små vivor!

Tänk, vad vi kommer att få lära oss muycket om Frankrike, tack vare din blogg ..-))

Suzesan sa...

Eftersom jag inte har avundsjuka i mitt register "mitt-hur ska- jag-vara" så klarar jag mig från att drabbas av det där. Avundsjuka. Det hade varit lätt till annars haha. Åhh så härligt. Vilken färgprakt.
Men snart snart såå är det dags här också:)Nu ska jag "hugga in på" resten av dina tidigare inlägg
Kram
/Susanne

Anonym sa...

Åh, vilken färgprakt!! Man riktigt studsar till i sin datastol! Vackert är bara "förnamnet". Hundarna du har berättat om, är de hemlösa, eller? Springer det mycket "vilda" hundar och katter där i kring? Jag tror inte vi såg nån' herrelös hund när vi var i södra Frankrike. Trädbeskärningsinlägget gillade jag också. Vilken blå himmel att få växa upp mot...
Kram
Helen

Christina sa...

Hej!

Nu är jag lite pinsam...men du är utmanad på min blogg!
Kolla och se om det är något du vill ställa upp på...jag tyckte det var lite kul. Hade jag hittat en bild på Håkan i badkaret hade jag inte tyckt det var lika kul ;)

Sen googlade jag på Auchan och dom har ankbröst "Magret de canard", 6 st för 27 euro.
Ungefär samma facila pris som jag betalade alltså :)
Bara så du vet!

Underbara blommor! Snart får vi också springa på plantmarknader :)

Anonym sa...

Åhh så härligt med vårblommor! Här i Paris får man än så länge njuta av blomsteraffärernas skyltning både inne och ute på trottoarerna. Men snart kommer väl vårblommorna till vår lilla park också.
Parc Monceau är en liten oas,
5 min bort.

Monet sa...

Mira: inte vet jag hur du bär dig åt. Jag skickar mina bilder till Blogger via Picasa där jag redigerat dem. Det är supersmidigt. Men efter fyra bilder tar den inte in fler. Ibland bara tre. Kanske har med filstorlek att göra, vad vet jag?

Och Elisabet, tack för att du så roat följer min blogg och vill lära dig mer om Frankrike!

Och Susanne, det är bra att slippa avundsjukan. När det gäller väder och vind t.ex så är det nu en regnvecka som påbörjats igen härnere. Grått, dimmigt och ett strilande regn hela dagarna. Och halva norra Frankrike har snö och därmed KRIS!!
Till Helen och andra vill jag säga att det är roligt att ni gillar färgprakten. Det var verkligen så vackert också i verkligheten.

Och när det gäller hundarna så inte tror jag de är hemlösa. Det är inte katterna heller, alla har halsband och är välvårdade. Men man har ju annan syn på husdjuren härnere och det verkar som om vissa låter sina hundar spankulera fritt i de relativt bilfria byarna. Vad invånarna egentligen tycker vet jag inte alls.

Tack Christina för tips om ankbröst. Ska kolla lite bättre i hemmabutikerna också, har inte letat direkt vilket du väl gjort så fort du kunnat! Och, som du har sett antog jag utmaningen och skickade den vidare:-)

Och Tinna, visst är det härligt med andningshålen i Paris. Men just idag är det väl ordentligt snötäckt? Såg så ut på nyheterna i morse iallafall?

Mildamakter sa...

Jag kommer på mig själv med att sniffa efter blomdoften när jag ser dina bilder...men inte hjälper det inte... :o)