måndag 8 december 2008

Ikapp Andra Advent


Nu är vi ikapp. Det lyser som det ska, både utomhus och i vår adventsstake. Där alla ljus är lika långa:-)

Vår första adventssöndag hemma i nya huset i södra Frankrike. Annorlunda men bra!
Posted by Picasa

5 kommentarer:

Elisabet. sa...

Jag ser att damen här ovanför också tycker att man ska lite olika höjd på ljusen i adventsstaken .., ja, det var väl det jag tänkte!

Fint blev det i alla fall.

Evas blogg sa...

Vilka makalöst vackra bilder du bjuder oss på! Tack. Och den adventsstaken med trähästar är något av det vackraste jag sett. Var är den inhandlad?

Christina sa...

Jag tänkte skriva ngt, nu kommer jag inte ihåg vad, kom alldeles av mig när jag läste Elisabets kommentar. Nu sitter jag bara och garvar...

Kesu sa...

Men va festligt! Vi har samma adventsstjärna (men den kanske ni hade med er i packningen?) och nästan samma adventsstake i fönstret. Kolla min blogg, så ser du staken där. Får försöka plåta stjärnan också, så du tror mig ;)

Monet sa...

Elisabet: vilken dam menar du? Mig eller den kinesiska på bilden? Mina ljus var iallafall lika långa från början. SEN är det ju meningen att de ska ha olika höjd:-)
Eva: roligt att du tycker om mina bilder. Jag är tillbaka till min gamla dator med alla bilder från förr och kände att jag ville dela med mig av decemberbilder från svenska skärgården också!

Adventsstaken har vi haft i många år. För mitt liv kan jag inte påminna mig var jag köpt den. Troligen i Täby. I typ presentbod eller hemslöjdsaffär kanske?

Kesu: kul med samma stjärna. Den är med från Sverige. Inte mycket julsaker tog vi med och det kan man ångra lite. Gud vad kitschigt det är härnere, man tror man är i Florida eller nåt!