måndag 3 november 2008

Vackra pojkar, vackra män. Eller Ung Rebell


Här, som överallt annars där programmet sänds är Star Academy den givna lördagsunderhållningen. En slags blandning av Big Brother och Idol känns det som.

Deltagarna bor tillsammans och tränar tillsammans med proffs och följs av kameror i realtid. De uppträder sedan och tävlar och poängsätts som i Idol av tuffa domare.

Ibland uppträder de med "riktiga" etablerade artister, typ Jonny Halliday och då är programmet riktigt, riktigt bra.

Nu är det över för den här vackre pojken, mannen. Yvane - en rappsjungande förortspojke som från första stund agerat som han velat. En riktig ung rebell som fått programledaren att komma av sig och som inte följt spelreglerna alls utan satt upp sina egna.

Men en erkänt bra talang, en kommande Star, det tror alla. Jag tror ingenting, franskt musikliv är så totalt annorlunda det svenska att det inte går att ens jämföra. Men det jag tycker, det är att Yvane är vacker som en dag!! Farligt vacker - med det temperamentet också. Eller hur?
Posted by Picasa

1 kommentar:

Anonym sa...

Mаgnificent goods from уou, man. I've understand your stuff previous to and you are just extremely fantastic. I really like what you have acquired here, really like what you are stating and the way in which you say it. You make it entertaining and you still care for to keep it smart. I cant wait to read far more from you. This is actually a tremendous website.

my site; just click the following document